Over mij

 

Mijn naam is Esther Fengler-Leeuwis, gehuwd en moeder van 2 volwassen kinderen.

 

Als stewardess heb ik al jaren de fantastische mogelijkheid om vele landen te bezoeken. Hierdoor ben ik in contact gekomen met vele culturen en gewoonten, waaronder ook verschillende vormen van (natuur)geneeskunde als de Ayurveda en TCM (Traditionele Chinese geneeskunde). Mijn interesse was gewekt en heeft mij steeds meer doen interesseren in de natuurgeneeskunde en de mogelijkheid van het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Het bracht mij bij de mesologie!

 

Door zelf meerdere keren behandeld te zijn door een mesoloog, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld aan de academie voor mesologie. Deze vier jaar durende studie heeft mij zoveel kennis en inzichten gegeven over het menselijk lichaam, dat het mij telkens weer intrigeert hoe bijzonder het lichaam werkt.

 

Naast mijn praktijk in Lisse, werk ik ook één dag in de week als mesoloog op het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam, waar ik mede onderdeel ben van een PDS-expertise team. Dit team richt zich op de behandeling en begeleiding van cliënten met het Prikkelbaar Darm Syndroom.

Iedere eerste vrijdag van de maand is het Integraal Medisch Centrum speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen, waar ik ook actief ben. Tijdens dit kinderspreekuur werken osteopaten en mesologen nauw samen in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar.

     

    Iedere keer weer vind ik het bijzonder hoe uniek ieder mens en hoe sterk het herstellend vermogen van het menselijk lichaam is. 

    Dit laatste lukt alleen wanneer je lichaam in balans is.

     

    Ik help u graag uw goede balans weer terug te vinden!